Competiția Moldova Eco – Energetică are un regulament optimizat

UEPNUD 1265 0

8 februarie 2014 – Noile reguli de participare și desfășurare a competiției Moldova Eco – Energetică au fost stabilite în urma analizării tuturor etapelor concursului și a examinării rezultatelor chestionarului de opinie, efectuat post eveniment. Totodată, membrii Consiliului de Coordonare Moldova Eco – Energetică, reuniți în ședință la 7 februarie, curent, au stabilit că Ceremonia de premiere Moldova Eco – Energetică va avea loc, anual, în prima vineri a lunii decembrie.

Vicepremierul, Valeriu Lazăr, care a prezidat ședința Consiliului, a ținut să sublinieze faptul că această Competiție și-a demonstrat importanța în timp, devenind un punct de reper pentru realizările remarcabile din domeniul eficienței energetice și a resurselor de energie regenerabilă. Proiectele participante au în spatele lor istorii de succes, ce servesc drept exemplu și motivație, inspirându-i și pe alții.

Pentru a oferi timp suficient celor interesați să participe în cadrul celei de-a IV-a ediții a competiției Moldova Eco – Energetică, s-a decis extinderea perioadei de depunere a dosarelor . Ediția curentă a concursului va fi lansată la 5 martie,curent, iar persoanele fizice și juridice vor putea depune dosarele până la data de 5 august, 2014. De asemenea, din acest an vor putea fi depuse proiectele ce au fost realizate până la data depunerii dosarelor .

Dosarele vor putea fi depuse pe site-ul Agenției pentru Eficiență Energetică (http://aee.md/), tot aici poate fi consultat regulamentul de organizare a competiției, dar și alte informații suplimentare.

Moldova Eco Energetică este organizată de Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică, în parteneriat cu Proiectul Energie şi Biomasă din Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat, implementat de PNUD Moldova.

Sursa: www.mec.gov.md