O întreprindere din Bălți, care aprovizionează cu brichete regiunea de nord a țării, își extinde afacerea datorită cererii mari pe piaţă

1679 0

CE? Vizită de studiu pentru jurnaliști la  „Ecobricheta” SRL din Municipiul Bălți, unde se produc aproape 6.000 de tone de brichete anual, cantitate suficientă pentru a încălzi 78 de grădiniţe.  „Ecobricheta” SRL este o afacere de familie şi una din primele întreprinderi producătoare de biocombustibil în R. Moldova. Compania  şi-a extins considerabil producerea de biocombustibil datorită cererii mari pe piaţă.

CINE? Ludmila Abramciuc şi Ivan Damaschin, proprietarii întreprinderii.

CÂND? Miercuri, 13 septembrie, ora 10.30

UNDE? Municipiul Bălți

IMPORTANT: Compania activează în domeniul producerii brichetelor din anul 2008. În prezent, la întreprindere lucrează 30 de persoane, care produc circa  6000 de tone de combustibil ecologic anual. În afară de producerea brichetelor, „Ecobricheta” SRL a început reciclarea deșeurilor solide – transformarea resturilor de cauciuc în biocombustibil lichid.

Jurnaliştii vor vedea pe viu procesul de transformare a deşeurilor în biocombustibil şi vor putea participa la proces.

Doritorii de a participa la vizita de presă sunt rugaţi să se înregistreze până marți, 12 septembrie, 15.00, la adresa e-mail:info@communications.md sau la tel: 079753891. Pentru jurnaliștii din Chișinău va fi asigurat transport, care va pleca spre Bălți la ora 8.30 din apropierea Teatrului Național de Operă și Balet, str. Tricolorului. 

Vizita de presă este organizată de Proiectul Energie şi Biomasă, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.